VARFÖR BÖR DU VÄLJA RAPPORTERING?

Rapportering betyder

Besparing av tid och pengar!

Övervakning av företagets bilar,
Rapportering av arbetstid,
Arbetsplanering och mycket mer!


Skapa ett gratiskonto och se fördelarna!

Rapportering betyder

Ett system med många fördelar!

Mobil APP,
Tillgänglighet 24/7/365,
Processautomatisering för ditt företag


Läs mer

Rapportering är en garanti för besparingar i ditt företag!

Modul för registrering av körda kilometer (KÖRJOURNAL) i enlighet med Skatterverkets riktlinjer.

Företag som verkar på den svenska marknaden bör föra register över alla resor med firmabilar. Rapportering erbjuder en automatisk kilometerregistreringsmodul med en GPS-enhet (så kallad GPS-Tracker). Med hjälp av GPS-enheten registreras varje resa, som innehåller all nödvändig information som krävs av Skatterverket. Med en GPS-enhet installerad i din bil kan du dessutom kontrollera bilens aktuella position, vilket är ett extra skydd mot stöld.

 

Läs mer

Att registrera arbetstid har aldrig varit enklare!

Rapporteringsmodulen är ett enkelt och snabbt sätt för anställda att registrera sin arbetstid. Allt som krävs är att den anställde loggar in med applikationen installerad på sin mobiltelefon eller skickar ett SMS när hen är på sin arbetsplats/platsen för arbetsutförandet och Rapportering tar hand om resten. Registrerade timmar används av företagare och projektledare för att registrera arbetade timmar. De automatiskt genererade rapporterna, som används för att redovisa uppdrag och projekt, hjälper till med detta.

 

Läs mer

Schemalägg och hantera uppgifter med Rapporteringsschema

Schemat ger dig möjlighet att planera uppdrag och projekt, samt tilldela uppgifter till anställda. Anställda kan informeras om tilldelade uppgifter via SMS eller ett EMAIL-meddelande. Med hjälp av schemat kan företag enkelt godkänna semesteransökningar och registrera sjukskrivningar. Modulen har utformats på så sätt att den fungerar i alla branscher och för varje projekt. Det är kunden som bestämmer vilka uppgifter schemaläggsmodulen ska användas till. Tillsammans med SMS/EMAIL-aviseringar kan du enkelt skicka påminnelser om den kommande beställningen direkt till kunden, till exempel, ett städföretag.

 

Läs mer

Registrera din arbetstid med Personalliggare modulen

Enligt de gällande bestämmelserna i Sverige måste företag inom byggbranschen samt frisersalonger, restauranger, bilverkstäder, tvättstugor, osv. registrera de anställdas arbetstid på ett strikt definierat sätt. Rapportering erbjuder en modul som enkelt registrerar arbetets start- och sluttider samt informerar om personer som befinner sig i företagets/anläggningens lokaler. Systemet låter dig generera en kontrollfil (XML), som krävs för att en tjänsteman från Skatterverket kan utföra kontroller. Allt du behöver är en mobiltelefon, surfplatta eller dator.

 

Läs mer

Kunder av Rapportering-systemet får gratis åtkomst till mobilapplikationen

Användningen av Rapportering är ännu enklare tack vare mobilappen. Appen möjliggör för de anställda att registrera sin arbetstid med hjälp av in- och utcheckningfunktionen samt manuella rapporter. Du kan också lokalisera var företagets fordon befinner sig.
Appen är tillgänglig för iOS och Android.

 

Appstore Googleplay

FÖLJANDE STATISTIK BEKRÄFTAR EFFEKTIVITET AV RAPPORTERING.SE

Antal rapporter

252582

Antal projekt

6968

Det totala reseavståndet

6 mln km

Inrapporterad arbetstid

1552699 h

Schemalagda uppgifter

28934

DET TOTALA RESEAVSTÅNDET FÖR VÅRA KUNDERS RUTTER MOTSVARAR 150 VARV RUNT JORDEN.

DEN TOTALA SUMMAN AV INRAPPORTERADE ARBETSTIDER MOTSVARAR NÄSTAN 180 ÅR.